Profondo verhuist
Onze diensten

Profondo als uw HR-partner

We dragen bij tot de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Enerzijds aan de hand van assessments en development centers. Anderzijds via opleidingen en coaching rond leidinggeven, people management, zelfontwikkeling, loopbaanontwikkeling en veranderingstrajecten. Flexibel, professioneel en doelgericht.

Ontdek onze HR-services:

Testimonials

Iedereen was toegankelijk en vriendelijk. Ik kon mijn vragen stellen. Ik voelde begrip en respect van de medewerkers naar mij toe.

Kandidaat

Ik wil jullie al een pluim geven voor de samenwerking tot nog toe. Professioneel, meedenken met de klant, vlotte communicatie en to the point, doe vooral zo voort.

Klant

Profondo staat voor een objectief advies en een gepersonaliseerde aanpak in functie van de wensen en eigenheid van de klant.

Klant

Ruime expertise op het vlak van selectie en toch maatwerk: the best of both worlds.

Klant

Er werd een correcte afstand gehouden en de gesprekken bleven objectief. Af en toe werd ik uitgedaagd wat inzichten gaf en zelfkennis verhoogde. Ruimte voor feedback en het stellen van vragen werd regelmatig geschonken.

Kandidaat

Iedereen was zeer vriendelijk en professioneel. Er werd voldoende tijd genomen om feedback te geven.

Kandidaat

We werken graag samen met Profondo omwille van de ervaren en professionele consultants die rekening houden met de eigenheid van de klantorganisatie in de assessmentopzet. Profondo is makkelijk aanspreekbaar en denk echt mee met ons bij elke specifieke vraag.

Klant

Het was een drukke, maar leerrijke dag. De ondersteuning is zeker in orde, alsook de faciliteiten. De communicatie over het verloop van de dag en de inhoud waren duidelijk.

Kandidaat

We streven met onze service naar Customer Delight. Enkel met een gepassioneerd team kunnen we dit doel behalen. Profondo is onze strategische partner om hiervoor de juiste mensen aan boord te krijgen.

Klant

Profondo is een professionele organisatie die enerzijds sterk is in hun activiteit zelf en anderzijds ook veel aandacht besteedt aan het menselijke aspect waardoor je in alle rust kunt starten aan de verschillende opdrachten/testen.

Kandidaat

Profondo is al jaren een trouwe en professionele partner in ons selectieproces. Hun aanpak is volledig geënt op een goed begrip van ons bedrijf en onze verschillende functies. Hun persoonlijke benadering maakt echt het verschil: in de opvolging met de kandidaat, in de invulling van de assessments, in de rapportering en de extra duiding.

Klant

Iedereen was zeer vriendelijk waardoor ik me heel erg op mijn gemak voelde.

Kandidaat

De contacten verliepen op een beleefde en respectvolle manier. Ik voelde me correct behandeld.

Kandidaat

Ik moet zeggen dat ik een ander beeld gekregen heb over bepaalde onderdelen. Ik vond het idee van de teammeeting niet echt aangenaam. Ik had in het verleden enkele ongemakkelijke ervaringen met wat ik dan omschrijf als 'rollenspel'. Ik heb het al meer dan één keer meegemaakt dat diegene die een rol opnamen het heel stroef en onnatuurlijk brachten. Bij Profondo heb ik de teammeeting als heel natuurlijk ervaren.

Kandidaat

Oerdegelijke en individuele benadering van de vacatures en kandidaten, met concrete, correcte en to-the-point adviezen voor de kandidaat en werkgever.

Klant

Profondo is een aangenaam bedrijf om een assessment af te leggen. Ze pakken het grondig aan en de medewerkers zijn vriendelijk. De tuin is bovendien zeer fijn om in te lunchen tijdens een zonnige middag!

Kandidaat

Een positieve ervaring die zeer leerrijk en verruimend was.

Kandidaat

J'ai beaucoup apprécié la disponibilité, les réponses aux questions, les explications données sur l'assessment en général, le feedback au test de personnalité.

Kandidaat

Cette expérience a été assez éprouvante, mais très enrichissante. J'ai appris beaucoup sur moi-même, sur mes compétences et sur les points à travailler.

Kandidaat

Profondo levert steeds een correcte en professionele service, afgestemd op onze specifieke noden. Wij hebben in Profondo een vriendelijke en betrouwbare partner gevonden.

Klant

Zeker een goede ervaring. Professionaliteit staat centraal.

Kandidaat

Ik heb persoonlijk heel veel aan die dag gehad. Buiten mijn zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging.
Had 's avonds het gevoel als ik buiten kwam dat ik ECHT iets voor mezelf gedaan had.

Kandidaat

De uiterst professionele aanpak van jullie teamleden en jullie duidelijke en diepgaande assessments bieden ons een echte, meetbare meerwaarde in onze rekrutering.

Klant

Ontvangst: super lief, tof, werd op mijn gemak gesteld. Consultants: hebben mij over mezelf doen nadenken. niet alleen die dag, maar ook nadien. WAW!

Kandidaat

Tijdens het uitgebreide intakegesprek dat plaatsvond op onze school, heeft Profondo niet alleen gepeild naar onze verwachtingen, maar was er ook aandacht voor de sfeer en de bredere structuren waarbinnen de nieuwe directie aan de slag diende te gaan. Daardoor was Profondo bijzonder goed op de hoogte van het verwachte directieprofiel en betekende de screening van de overblijvende kandidaten door Profondo een absolute meerwaarde voor ons.

Klant

Alle mensen die ik gesproken heb die dag kwamen zeer bekwaam over en wisten perfect waar ze mee bezig waren. Ik heb me heel de dag op mijn gemak gevoeld.

Kandidaat

Ik had niet het gevoel 'beoordeeld' te worden. Daardoor had ik het gevoel dat ik eerlijk en open mocht zijn. Dit heb ik als heel positief ervaren.

Kandidaat

Wij hebben Profondo leren kennen als een professionele partner die een meerwaarde betekent voor onze organisatie. Door hun doortastende aanpak en analyse hebben zij inzicht verschaft in onze interne werking, hoe we ons kunnen versterken en deze informatie verder benutten als hefboom voor de toekomst en uitbouw van ons kantoor.

Klant

Het was een pittig programma, maar kon telkens mijn eigen tempo aangeven.

Kandidaat

Het assessment verliep vlot. Het was een rustige en aangename omgeving om het assessment in af te leggen wat een positief effect heeft. Er werd steeds voor elke proef een duidelijke uitleg gegeven. Men luisterde naar uw wensen bv. even pauze nemen. Natuurlijk blijft het een assessment dus de nodige stress is onvermijdelijk.

Kandidaat

Bij Profondo maakt men echt werk van een uitgebreide assessmentmethode, waarbij professionaliteit voorop staat. Men geeft duidelijke inzichten in je sterktes en leerpunten als kandidaat /sollicitant.

Kandidaat